Très Jorien
Haarmode aan huis

Très-Jo-wie?

Hoi!

Mijn naam is Jorien. Geboren en getogen in Hengelo. Getrouwd en moeder van twee. En sinds 1999 ben ik werkzaam als gediplomeerd allround kapster. Klanten omschrijven mij als; enthousiast, perfectionistisch, gezellig en meedenkend.

In 17 jaar heb ik erg veel kennis en ervaring opgedaan in een salon waar ik het reuze naar mijn zin had. In de basis leerde ik vooral baas te zijn over het haar. Maar wat ik het aller belangrijkste vind is het overleg met de klant vooraf. Je kunt wel een kapsel uitkiezen dat je erg leuk vindt, maar het moet ook mogelijk zijn met je haar. En het is ook fijn als je het zelf in model kunt krijgen.

Eind 2017 besloot ik om verder te gaan als zelfstandig ondernemer. En zo werd in maart 2018, Tres Jorien, haarmode aan huis een feit. Met mijn overtuiging dat bij elk persoon mooi haar hoort, ga ik vol enthousiasme naar de mensen toe.

Wil je graag een kapsel dat bij je past en wat je zelf ook makkelijk in model kunt brengen? Neem dan contact met mij op. Ik kom graag bij je langs.

Tot gauw!

Jorien