Très Jo wie?

Hoi!

Even voorstellen. Mijn naam is Jorien en ik ben geboren en getogen in Hengelo. Ik ben getrouwd met Andries en samen hebben we 2 kids. Sinds 1999 ben ik werkzaam als gediplomeerd allround kapster. Klanten omschrijven mij als; enthousiast, perfectionistisch, gezellig en meedenkend.


In 17 jaar heb ik erg veel kennis en ervaring opgedaan in een salon waar ik het reuze naar mijn zin had. In de basis leerde ik vooral baas te zijn over het haar. Maar het allerbelangrijkste wat ik leerde was, om vooraf een goed gesprek met de klant te voeren over wat zijn of haar wensen zijn. Daardoor wordt duidelijk wat jij als klant wil en of dit ook echt mogelijk is met je haar.  Zo voor kom je teleurstellingen en zo zorg ik er dus voor dat je met een tevreden kapsel de deur uitgaat.


Eind 2017 besloot ik om verder te gaan als zelfstandig ondernemer. En zo werd in maart 2018, Très Jorien, haarmode aan huis een feit.  Binnen 1,5 jaar zat mijn klantenbestand vol en kon ik met een tevreden gevoel elke dag aan de slag. Tot op de dag vandaag, werk ik nog steeds als ambulant kapster, met heel erg veel plezier en wordt ik nog steeds erg gelukkig van het feit dat mensen elke keer weer net een tikkeltje mooier worden dan dat ze al zijn.

Sinds dit jaar ben ik ook werkzaam bij Kiki's kappersgroothandel. Ik ben zelf al jaren klant bij deze groothandel (voorheen Oude Alink) en dat is niet voor niets. Zij benaderen de klant precies op de manier die ik ook hoog in het vaandel heb staan. Ik leer heel veel bij en kan daarnaast de kennis die ik heb heel goed toepassen om de kapper te helpen.

Omdat mijn klantenbestand op dit moment vol zit kan ik helaas geen nieuwe klanten aannemen. Ik kan je wel evt. op een wachtlijst zetten. Het kan altijd gebeuren dat mensen verhuizen of overlijden of dat er een andere reden is waardoor ze niet meer in mijn klanten bestand zitten.  Dus neem gerust contact met mij op.  Voor een bruidskapsel of feestkapsel maak ik trouwens een uitzondering ;)


Groetjes,


Jorien