Très Jorien

Haarmode aan huis
Even voorstellen....

Mijn naam is Jorien en ik ben geboren en getogen in Hengelo. Ik ben getrouwd en moeder van 2. Al sinds 1999 ben ik werkzaam als gediplomeerd allround kapster.

In de 17 jaar daarna heb ik veel kennis en ervaring opgedaan in een salon waar ik het reuze naar mijn zin had. In de basis leerde ik vooral baas te zijn over het haar. Maar wat ik het aller belangrijkste vind is het overleg met de klant vooraf. Het gaat er tenslotte om dat je een mooi kapsel krijgt wat je, en zelf makkelijk in model krijgt maar het moet ook mogelijk zijn met je haar.

Eind 2017 besloot ik om verder te gaan als zelfstandig ondernemer. En zo werd in maart 2018, Très Jorien, haarmode aan huis een feit. Met mijn overtuiging dat bij elk persoon mooi haar hoort, ga ik vol enthousiasme naar de mensen toe.

Wil je graag een kapsel dat bij je past en wat je zelf ook makkelijk in model kunt brengen? Neem dan contact met mij op. Ik kom graag bij je langs.

Tot gauw,

Jorien