Très Jorien

Haarmode aan huisLorem ipsum

Haarmodelijn ‘REMIX’ bij  Très jorien

Ga lekker los en doe je haar in the mix!

Komend trendseizoen kun je bij mij helemaal in the mix. Ik heb inspirerende tophits (lees: knip-, kleur- en stylingstechnieken) uit de seventies en eighties letterlijk bij de kop genomen en bewerkt tot nieuwe, creatieve versies: net als in de muziek. Het resultaat? Een swingende look waarmee je gezien wilt worden. Right on!

REMIX is een mix van allerlei technieken en stijlen. Dat maakt dat je haar dit najaar absoluut geen beperkingen heeft en dat je helemaal los kunt gaan. Supervrije haircuts, hippe kleuren en megaveel textuur: de nieuwe trendcollectie heeft uitdagende en uitgesproken kapsels voor jouw persoonlijke remix. Vind je de modellen uit de collectie iets te heftig? Met andere kleuringen en styling maak ik eenvoudig je eigen mix die helemaal aansluit bij jouw persoonlijkheid.

VARIATIES OP EEN THEMA

Mooi voorbeeld: een kapper kamt vaak eerst scheidingen in je haar voordat hij knipt. Bij REMIX ga ik spelen met die scheidingen, zodat het haar op een nieuwe manier valt als het geknipt is. Hoe gaaf is dat? Komend seizoen zijn ook pony’s opvallend aanwezig in allerlei vormen en stijlen: van micro kort tot superlang. Ik kijk graag samen wat bij jou past.

WOW-KLEUREN

Als je ergens goed je gevoel mee kunt uitdrukken, dan is het wel met kleur. Daarom heb ik voor REMIX veel uitdagende tinten in huis. Diep paars, fuchsiaroze, turquoise, heftig koper: niks is te gek. Het team nodigt je uit om samen naar hartenlust te experimenteren met deze wow-kleuren. Door de tijdelijke houdbaarheid van de tinten kun je eenvoudig wisselen en uitproberen; ik adviseer je graag. Liever iets minder uitbundig? Dat kan natuurlijk ook, er zijn tal van mildere nuances die passen bij jouw stijl en gevoel.

GIVE IT A TRY

De trendkapsels van REMIX hebben ook gemeen dat ze megaveel textuur hebben, ook voor de mannen. Het geheim? Een beetje extra ‘slag’ in de vorm van een tijdelijke grove omvorming – iets dat vooral in de eighties erg ‘in’ was. Ook zo’n omvorming is er na zo’n acht tot tien weken weer uit. Dus give it a try!