Très Jorien
Haarmode aan huis
HAARMODELIJN ‘TWIST' LENTE/ZOMER 2021
Beleef lol met je haar!

 Gun jezelf dit voorjaar een fantastische nieuwe lookMet de nieuwe haarmodelijn voorjaar/zomer 2021 heb ik weer inspiratie in overvloed om jouw look een geweldige TWIST te geven: helemaal  2021, maar met een vleugje 70's.


Zo lekker dat haar dat lekker vrij om je heen beweegt en steeds weer precies goed terug valt. alsof het een geheugen heeft! het geheim? Ik knip je haar in verschillende lagen, waarbij ik speel met geometrische vormen. Een beetje zoals Piet Mondriaan dat deed in de kunst, gecombineerd met wat inspiratie uit de jaren 70. Of je nu gaat voor kort, lang of daar tussenin: met deze haarmodelijn maak ik kapsels op iedere lengte die passen bij jouw individuele stijl.

SLIMME KLEUREN

Via een slimme kleuring lukt het om precies de tint te creëren die bij je past. Door je kapsel op 2 verschllende manieren te dragen, zorg je dan voor een totaal anders lijkende kleur. En kies je voor een lichte kleur? Ga dan eens voor een combinatie van goudblond en koel asblond: dé hit van deze zomer!

IN EEN HANDOMDRAAI

Onder het coronamotto ‘support your locals’ maak je je nieuwe look natuurlijk helemaal af met de kwalitatieve stylingsproducten die je bij mij kunt kopen. Voorzien van deskundig en persoonlijk advies: kom daar eens om op internet! Door de combi van die producten en het vakkundige knip- en snijwerk van Tres Jorien geef je je nieuwe look in no time een andere twist. Hoe leuk is dat? Dus vier de vrijheid, do the twist!

De Haarmodelijn voorjaar – zomer 2021 is mogelijk gemaakt door L’ANZA en KIS Haircare en
Koninklijke ANKO | FNV Mooi | CNV vakmensen| Fotograaf Richard Monsieurs
 

0112