Très Jorien
Haarmode aan huis


06-05-2020 Kappers mogen weer aan het werk!!

Jullie kunnen je wel voorstellen dat ik na het definitieve bericht van gisteravond een gat in de lucht sprong. Het verlossende woord was er uit; de kappers mogen weer aan het werk!!! Wat een heerlijk gevoel is dit. En bij jullie als klant was dit ook zeker te merken. Van 19:30 tot 22:30 ben ik alleen nog maar bezig geweest met het maken van nieuwe afspraken. De vaatwasser, de rommel in de keuken, de was die nog opgehangen moest worden, kinderen die naar bed gebracht moesten worden, het kon me allemaal even gestolen worden.

Er zijn wel een aantal dingen die veranderd zijn. Ik heb bijvoorbeeld veel spullen aangeschaft voor mijn hygiëne protocol. De ANKO en de overheid bleven hier heel lang vaag over en wij als kappers moesten ons eigen plan trekken om goed voor bereid te zijn. Gelukkig is dit niet voor niks want er zijn vast een aantal onder jullie die daar toch gebruik van willen maken. Mijn protocol kun je onder dit bericht lezen. Wil je dat ik hier volledig aan voldoe? Geef dit bij de afspraak even door. Mondkapjes bv zijn niet verplicht. De overige handelingen verricht ik sowieso.

ook verwacht ik van jullie dat je bij de volgende klachten de afspraak afzegt of geen afspraak maakt:

 • verkouden
 • niezen
 • keelpijn
 • hoesten
 • verhoging of koorts
 • blijf thuis als er iemand in jouw huis koorts heeft en/of benauwdheidsklachtenEn tot slot, zoals je bij de tarieven kunt lezen, heb ik mijn prijzen niet verhoogd. Wel vraag ik een toeslag van €1,50 per bezoek om mijn gemaakte kosten te kunnen dekken. Ik hoop op jullie begrip.


Tot snel!


05-05-2020De berichten zijn hoopgevend. Met een beetje geluk mag ik binnenkort weer aan het werk. Ondertussen ben ik volop bezig om alle voorzorgsmaatregelen te treffen. Waaronder ook een hygiëneprotocol. Deze is alvast te lezen op instagram (zie onderaan deze pagina)


23-04-2020 Nog eventjes geduld


Deze week is er een brief van de ANKO naar de tweede kamer gestuurd met een dringend verzoek om de kappersbranche toch weer open te gooien. Naar aanleiding van de brief zijn er meerdere Kamervragen gesteld. Ook willen zij duidelijkheid hebben over de materialen die beschikbaar zijn en nodig zijn om hygiënisch te kunnen werken. Er ligt een protocol klaar van de ANKO over hoe de kappers straks te werk moeten en kunnen gaan. We hopen natuurlijk op een snelle goedkeuring en wellicht dat we de branche dan toch iets eerder open mogen gooien. Laten we dat hopen. Voorlopig volg ik de berichtgevingen op de voet, en hou ik jullie via mijn website op de hoogte. 
24-03-2020 Ik heb mijn werk tijdelijk stil gelegd.

Gisteren heeft het kabinet besloten dat alle kappers in Nederland hun werk stil moeten leggen, tot in ieder geval 6 April. Als er veranderingen plaatsvinden kun je dat hier op mijn website lezen.

Zorg goed voor jezelf!

Ben je klant bij bij en wil je zelf je haren kleuren met je vertrouwde kleur? Dan kan dat! Ik meng je kleur zoals je het gewend bent en breng het bakje met een kwast bij je langs. Vanaf €11,- 


ARGANOIL POWERSERUM

In de decembermaand van 2019, heb je bij mij kennis kunnen maken met dit powerserum op basis van 100% gecertificeerde organische arganolie. De olie is rijk aan essentiële verzuren en antioxidanten waaronder vitamine E. Dit serum

 •      Verzorgt
 •      Beschermt
 •      Werkt antistatisch
 •      Is perfect voor dof weerbarstig en beschadigd haar
 •      Is uitstekend te gebruiken in combinatie met een warmtebron.

De olie zorgt voor zacht, verzorgd en glanzend haar. Het heeft een lichte kokosgeur. Maar als je een krul- of stijltang gebruikt geeft het een heerlijke honing geur af. De olie is ook erg geschikt voor mannen. Gebruik hem bijvoorbeeld voor je baard.

Hoe gebruik je de olie?

Breng een kleine hoeveelheid aan in je handpalmen en verdeel dit op iets vochtig of droog haar. Ideaal om te gebruiken in combinatie met warmtebronnen zoals de stijltang.

Nieuwsgierig naar het product? Het is bij mij verkrijgbaar voor €24,95 (100ml)