Très Jorien

Haarmode aan huisWelkom bij Tres  Jorien...

...en verwelkom Très Jorien bij u thuis. U hoeft niet meer de deur uit voor een knipbeurt. U heeft geen lange wachttijden meer en geen last van parkeerproblemen. Ik kom bij u langs en ik geef u thuis de behandeling die u in een salon zou boeken. Sit back and relax, ik zorg voor de rest!

 


De juiste kniptechniek

In de afgelopen 20 jaar heb ik mij meerdere kniptechnieken eigen gemaakt en weet deze ook perfect toe te passen bij het juiste kapsel.


KIS (Keratin Infusion System)

Ik werk met het merk KIS. KIS is een hoogwaardig kwaliteitsproduct tegen een aantrekkelijke prijs. Zij bieden een lijn die aansluit aan de individuele behoeften van de klant. De producten herstellen het haar van binnen uit en maakt het weer sterk en gezond. De producten van KIS zijn via mij verkrijgbaar.
Ik draag mijn steentje bij aan...

...het milieu! Nederland gaat steeds meer van het slot. Je ziet dit bijvoorbeeld ook aan de drukke wegen. We mogen weer! Ik zou daar dus ook weer vrolijk tussen kunnen tuffen: Leuk een tweede auto erbij, logo er op...ik vindt dat er erg professioneel uitzien. Maar, dat doe ik niet. Wat ik wel vaak doe? Ik pak de fiets! Met fietstassen, waar ik niet meer zonder kan, krijg ik de nodige spullen makkelijk mee. En zo draag ik mijn steentje bij aan een beter milieu en doe ik ook nog iets goeds voor mijn conditie ;)